Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lucia var ett Vietnamesiskt buksvin

 

Det är mycket nu

 

Lucia är död

Inte min Lucia

utan min kompis Tanjas Lucia

Lucia var ett Vietnamesiskt buksvin

 

fullt upp

 

ingen tid

att förlora

 

hektiskt

 

men

jag längtar ändå

efter Lucia




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 338 gånger
Publicerad 2010-12-13 23:26



Bookmark and Share


  Anna*
Dubbeltydigt och bra! *skratt*
2010-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström