Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagning

Fyrahundra ord över dina läppar
följer dina spår genom tidiga timmar
du söker tröst i den som står bredvid
det är en vacker vals

Måste vänta
medan du letar
faller fort
mot gryningen

Tiden är sand
skoningslösa timmar
väcker frustration
vill nå en nyvaken sol

Trehundra viskningar i morgonljusa rum
talande tystnad möter ögon
belys mig nu
när vi når en ny dagning




Fri vers av Marcus Malmsten
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-13 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus Malmsten
Marcus Malmsten