Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så, klart.


Allt står skrivet.
Det här är livet.




Fri vers av sunnerman
Läst 249 gånger
Publicerad 2010-12-13 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sunnerman
sunnerman