Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

har du ingen amarone?


- Vilka tanniner, och känn vilken syra!
Hon tror det goda är lika med det dyra.
Min livslott blev arbetsmyra,
tänker på en obetald hyra.
Nåja, dyra tuttar är obskyra.




Fri vers av sunnerman
Läst 271 gånger
Publicerad 2010-12-13 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sunnerman
sunnerman