Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bergta

Att bergta tillhör det absolutas kategori.
Jag kan höra hennes toner av oskuld och eld 
då cellons strängar strålar ut i hennes tår.

Hon har tryckt sitt hjärta mot klippan;

det slår som trumpeter och kontrabas.




Fri vers av Trast
Läst 479 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2010-12-15 02:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
älskar dessa ord och meningar
för att de skapar en bild av ett naket
bultande hjärta som håller sig fast på
en klättring uppför ett enormt berg..
det finns så mycket mod och så mycket
skörhet i bilden jag ser.. hon är vacker,
så vacker i stunden, som en människa kan bli..
därför tycker jag massor, om texten..
2012-01-04

    ej medlem längre
har inte läst något liknande förut.
2012-01-04

    C3H5(NO3)3
den här tyckte jag mycket om.

att trycka sitt hjärta mot en klippa. fin bild
2010-12-20

  objekt3
men trasten den är så kort ! ;xD



fast fina ljud blev det och titeln är fantastisk

och jag tycker om tårna och hur hon trycker sitt hjärta
2010-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Trast