Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På forum meddelade "ni vet vem" att han blockerat mig som straff för min sturskhet -hmm. Tursk ligger i Vitryssland och Kursk i Ryssland, inte så långt från varandra


Limerick om kyla och sturskhet

Just nu är kylan i Kursk
lika svår som kylan i Tursk
men Kurskbon ej gnäller
och Turskbon ej heller -
för i Kursk som i Tursk är man stursk




Bunden vers (Limerick) av papillon
Läst 405 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-12-14 09:07



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
SUPERBT!
2010-12-16

  Stefan Viljehammar
Din fiffiga ordekvillibrist som på intet ord syns lida brist.
2010-12-15

  Anna*
Suveräna ordvändningar som går i varandra. Jättebra!
2010-12-15
  > Nästa text
< Föregående

papillon