Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnklar

 

Allt är så längesedan nu

inser jag

denna farligt vackra vinterdag

stel som ett fotografi

stjärnorna blickar rakt ned

och säger samma sak

allt har redan hänt

många gånger om

alla känslor

har redan tumlat runt

i hela världens stora bultande hjärta

i sina eviga andetag

andas in

bryter ned

andas ut

limmar ihop

ändå letar jag fortfarande

efter stjärnklar

underbar

min egen lysande stjärna

 

 

 

 




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2010-12-14 10:22



Bookmark and Share


  Anna*
Underbart! Stjärnklart och högt i tak. Applåder
2010-12-19

  karenina VIP
andas öppning, hopp och tilltro, tycker mkt om dina fina ord här :)
2010-12-16

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Underbart vacker poesi. =) En tindrande stjärna i varje rad. =)
2010-12-16

    ej medlem längre
Mmm, fin så fin..
2010-12-15

  kir
Jag tycker du är stjärnklar. Helt enkelt strålande bra skrivet.
2010-12-14

  Gunnar Ideström
Vad använder du för lim?
Tack för upplevelsen!
2010-12-14

  Anya VIP
Vackert!
2010-12-14

  pixter
"allt har redan hänt många gånger om alla känslor har redan tumlat runt i hela världens stora bultande hjärta" stora vackra och tänkvärda ord! tycker om..
2010-12-14

  L I V
Och jag, jag är så glad att jag hittade dig för jag trivs mellan dina ord och kan verkligen känna igen mig i mycket av det du skriver
Det är enkelt och ibland lite på gränsen till lite FÖR enkelt för att vara poesi för just mig ändå är jag ofta ett med andemeningen av det du skriver och förmedlar
Tycker om ditt sätt att måla sanningar och sagor i en skön kombination
2010-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP