Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöängel (frostskadad)

 

Vita fragment, minnen av en svunnen tid

tränger igenom

skyddande lager, glider isär

blottad hud mot det vita kalla

lika oklädsamt då som nu...

 

Vingar ligger oröliga, tyngda mot marken

stelfrusen längtan, omöjlig inom

drömmen om att flyga ...högt

i sin renaste form, befriad...

 




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 450 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-14 10:52



Bookmark and Share


  Hélène
Gillar den här också. som konst på en tavla fast text på ett papper..
2012-12-14

  Bjarne Nordbö
Där satt den. Skitsnyggt minsann.
2010-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter