Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillsammans är man mindre ensam




Dansar

I mina dansteg följer ingen

ibland går jag tillbaka i dem själv

känns lite mindre ensamt då

 

men

 

så fann jag min flock

nu dansar vi tillsammans

först försiktigt lite trevande

liksom blyga att visa oss

 

efterhand allt vildare

vi vågar vi ser

efter galen dans i flera timmar

inte en muskel orkar vara spänd

 

du...

ni såg mig som jag är

liksom jag såg er

och det var ok

 

varma känslor får plats igen

blodets pulserande har fört bort

allt trångt och ont

jag lever

 

jag lever igen




Fri vers av Tothem
Läst 414 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-14 12:07



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Härligt! :)
2010-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Tothem
Tothem