Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du är mitt allt, mitt blod, mitt kött och även min framtid.


Min älskade dotter

Din lilla hand som sträcks ut, visar att du bara är ett barn. Då jag sätter min mot din ser jag att våra fingrar är lika, då jag tittar djupt in i dina ögon märker jag att du ger mig ett leende.

Tänk att du är min, tänk att jag lyckats skapa en sån perfekt liten varelse som vuxit i min kropp.
Trots du bara är ett barn, vill du vara vuxnare än du är, trots dina tårar visar du är ledsen är du envis med att le.

Då kvällen kommer och du är trött får jag ett leende av dig, då du somnat viskar jag i ditt öra att mamma älkskar dig. Lovar att alltid skydda och visa dig vägen.

Trots jag vet att livet inte är ett skimmer av guld och rosa, så vill jag ändå ge dig den tron, trots jag vet att livet inte är ett enda leende så vill jag ge dig den gåvan just nu.

Tänk vad mycket jag vill visa dig, tänk vad mycket jag vill att du ska veta, tänk vad mycket du har att visa mig och lära mig från dina små glittriga bruna ögon.

Sparvöga är ett namn jag tycker passar på dig, för du är en nyfiken liten flicka, men stora bruna ögon som vill mer.

Flyg min lilla älskade dotter, flyg och upptäck allt du vill. Jag följer dig dit du vill, håller dig under mina stora vingar tills den dagen du finner dig så trygg att du kan och vågar.

Du pratar och sjunger hela tiden, du älskar att måla och skapa med dina små barnfingrar. Ditt sätt att se världen får mig att ge dig ett leende, som smittar av sig tillbaka till dig.

Min älskade dotter, min älskade lilla flicka tänk att livet kan vara så underbart då vi är tillsammans och får upptäcka allt vi vill.
Min älskade dotter önskar verkligen att livet är så underbart för dig alltid som det är just nu är du är sju år.

Kärleken till dig är enorm och oändlig, den fångar upp oss i en tidlös zon som aldrig verkar ta slut. För alla år som gått, har jag upplevt så mycket med dig, men ändå finns det en oändlig tid kvar...




Fri vers av Filosofen2
Läst 488 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-12-14 14:44



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Innerligt kärleksfullt vackert!
2012-02-29

  Ronny Berk
äkta moderskärlek !
2011-11-28

  Bibbi VIP
Så skön.
2011-10-20

    Birgersdotter VIP
SÅ OÄNDLIGT FULL AV KÄRLEK..LYSANDE
2011-08-13

  SandraEriksson
Det var jättebra.
Vackert, kärlek och vilken härlig känsla jag fick.
Helt enkelt underbart
2011-01-20

  Lars E Jönsson
vacker kärleksförklaring
2011-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2