Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

O

muskulaturen aktivt stark brusar dryck upp och ner och det gör ingenting
Plexus skuggsida blinkar med ena ögat men slänger inte med håret
toppar skriver dialoger i mellanrummet och blir uppätna
nålar av ömhet sliter ut allt abstrakt och förverkligar ingenting
musselsus viskar att tvestjärten villigt springer hit och hit
månskäran vinklad brosk studsar mjukt upp igen
sniskan vägrar passivt öppnas till ljudet av en rörelse
känslan blev döpt i feghetens totala motsats och brunnens vatten tar sig in i svalget och glömmer gömmer och snusar sig ner i drömmen
olja och vinäger samlar på elektroner och något vill ha något och någon tänker jag kan, själv
runtomkring alldeles där och där samtalen stannar inte upp aldrig att någon kan stänga av

fotsulorna är där jag är svag




Fri vers av objekt3
Läst 337 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-14 17:57



Bookmark and Share


  Jocy Joyless
fotsulorna är där jag är svag,, ja bra!
2010-12-19

  TrollTörnTrappan VIP
Oj, gillar hur du ger varje dess avstamp genom att börja med subjektet, huvudrollsobjektet

o avrundar flera ansatser med något annat som (inte) sker.

Det ger härligt ihärdig rytm åt hela!
2010-12-14
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3