Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Landskapsscen 1

 

Solen strålar mot persiennerna som blänkvit drivsnö. Stillheten är densamma och det enda som skiljer sig inne på kontoret vintertid är männens skjortärmar. Den väggfasta klockan visar på att tiden måste följas oavsett årstid. Bortifrån andra sidan hörs en dörr slå igen. Ett surr, ett stoj och när någon höjer rösten ökar ljudnivån till en mindre våg, som går genom lokalen ett par varv och sedan vänder, mattas ut och återgår till lätt skvalpande. Avdelningschefens rum är som vanligt stängd. 1988 strandade en 15 meter hane på denna plats.




Fri vers (Prosapoesi) av Daniel_78 VIP
Läst 475 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-12-14 19:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tänker mig en skandinavisk film förmodligen norsk sån typisk norsk komedi eller liknande ehe
2010-12-19

  Anna*
Du väcker frågor med hanen ... Hmmm ...det är nog bäst att passa sig när vågorna går höga =0) Vem vet vad de kan föra med sig?
2010-12-15

  Catharina Edin VIP
Ett kontorslandskap som plötsligt blir något helt annat - gillar!
2010-12-14

  Ingela Svenson VIP
Man ska akta sig för hanar, särskilt om dom är över 10 meter!;=)
2010-12-14

  Seglaren
haha,
15 meter hane
2010-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP