Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du bad mig hålla om dig

 

 

Du bad mig

hålla om dig

och

jag gjorde det

och

du grät

hur är det

vad har hänt

min vän

men du var tyst

och

grät

jag höll dej

ännu hårdare

närmre

och

du blev varm

och trygg

och lugn

och

släppte inte taget

på en gång




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 158 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-14 20:35



Bookmark and Share


  Anna*
Det behövs inte alltid så många ord. En varm famn räcker långt och tryggheten och värmen är ovärderlig när det brister inom. Bra!
2010-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström