Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min själs fängelse


som en varg som tvingas bo i ett lamms kropp..Eller kanske som en storm i ett glas?

liknelserna kan göras många...men slutsatsen densamma Det var inte hans ögon som tittade tillbaka i spegeln.

För hur skulle de insjunka tomma ögonen kunna spegla skönheten från hans själ?

hur skulle dessa sköra kvinnohänder skydda det hans hjärta alltid älskat?

hur skulle denna tiger kunna demonstrera sin styrka när han kan falla i bitar vid en pust?
Hur skulle denna hjälte skydda någon när han alltid varit den svaga?

denna tunga som inte ens kan göra sig förstådd hur skulle den kunna förmedla hans känslor?

Nej det är ett grymt fängelse som låst in hans själ.

tvingad att för alltid se världen från en vy som aldrig blev den han önskat.




Fri vers av Manic_Gambler
Läst 352 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-15 02:00



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
fattas det ett t i sista ordet? Jag tycker om den här texten, den förmedlar mye till envar presumtiv läsare. Trenne sjöstjärnor förtjänte den
2010-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Manic_Gambler
Manic_Gambler