Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan av rädsla

I det kalla mörkret
Med mitt hjärta bankande
Med ett tons tryck
Trycket ökar
Det ökar
Smärtor i bröstet
Dunk dunk
Kallsvetten rinner längs nacken
Håret reser sig
Tankegången går vilse i en labyrint
Snurrandes
Tankarna snurrar
Och slår knut på sig själva
Vad kommer att hända
Vad väntar bakom nästa krök
Vad gömmer sig bakom
Min rygg
Kommer jag att klara det
Kommer jag verkligen
Att klara det
Paniken kommer strömmande
Tillsammans med rädslan
För det som komma ska




Fri vers av 92 Lady J
Läst 356 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-15 09:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

92 Lady J
92 Lady J