Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett enda... andetag


23.



...för vad fan vet jag om det vi kallar liv?!

En av de där tragiska flickdrömmarna i flickrummet sittandes på en kudde av konstgjord eufori
som när den veknar ger utrymme åt ännu
större melankoli

Kära mörker
ge mig frid

Kära mörker
ge mig en istid

(Kära mörker - jag vill inte vakna)

Kära mörker
låt mig bada i min dystopi

nersänkt i dystymi

För vad fan vet jag om det vi kallar liv?

Men jag vet jag vet vad som krävs för att hålla mig kvar
Ett enda

Andetag




Fri vers (Spoken word/Slam) av Alathariel
Läst 361 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-15 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alathariel