Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.johner.moreinfo.se/ITALY%202004-2005/sixtinska_kapellet.htm


Sixtinska kapellets tak: Skapelsen




Gud ditt finger
i taket
tänder livet
i skapelsen

rör vid allt
som har gått sönder
också ett trasigt hjärta

där möter din hud
en människas
och värmen känns
när hjärtat slår

som värmen på den kind
jag smeker

Gud i taket
finns bilden
av livet
och av mitt hopp.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 852 gånger
Publicerad 2005-12-05 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP