Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När hjärtat dansar

Öde i natten. En tomhet och en tysthet så påträngande, för där i natten finns bara du. Där finns inga regler för det är du och ingen mer och du är stor, för själen kan expandera till sin fulla potential när inga hinder finns. På vägen kör inga bilar, trots det tar det mot att stanna länge, och blunda. Ta några steg i din egen dans och snurra, snurra tills du inte längre finns.




Fri vers av neing
Läst 261 gånger
Publicerad 2010-12-15 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

neing
neing