Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lastbil

Jag drar en lastbil med trailer, fullpackad och laglös!
Blir jag stoppad får jag dryga böter, jag kör utan paus utan vila.
Jag når aldrig fram till mitt mål.

Kan någon hjälpa mig att lasta av..




Fri vers av mia1
Läst 369 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-16 09:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fyndigt !!!
2012-05-10

    Mymlan.
Bra liknelse!
2010-12-16
  > Nästa text
< Föregående

mia1
mia1