Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet






livet
smakar dess vatten
smakar dess saft

du är mitt virvlande allt

ljuset brinner
mandeldoften flyktig
i minnets eld

hur ska jag någonsin våga

tidlösa låga
går tillmötes
berusande inre rum

tillvarons beska sveda
till botten i strömmens fall
utplånar sårets salt

flammande pina
svalkas
flödets sköljande våg
nalkas
solvargens håg

spirar



livets eoner
svepande rymd

skälvande smakar dess salt
bävande intar dess vatten


åh, låt mig förlösas
fri flyta med forsens vilja



v i l l


j a




liv





Fri vers av Sunlight
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-05 21:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Livs levande
livslängtan
som känns
i por
och vindling
2011-04-23

  Anna*
Livsbejakande och vacker med många fina formuleringar ♥
2011-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight