.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.




Hittar inte gunget

 

 

 

Ser dem sällan, kanske för jag sällan skrotar omkring med barnen på någon lekplats. Tänker på gungbrädan, inte den korta varianten som man kan köpa på K-rauta till sin lilla trädgård utan den där som är säkert fem sex meter och med gamla halva bildäck som stötdämpare inunder. Om man började gå från ena sidan och balanserade fram över mot andra sidan, så kunde jag tidigt känna hur den sakta var på väg att tippa över. Sen kunde jag gå lite fram och tillbaka för att hitta ett härligt gung utan att den slog i. Saknar den känsla i mitt liv.




Fri vers av Popcorntankar
Läst 529 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-12-16 22:31



Bookmark and Share


  sulimaa
Underbara liknelser i den här ...och det där gunget ...lyser med sin frånvarao av och till ...men brukar alltid dyka upp ..förr eller senare...
2011-01-29

  Tillbringaren VIP
Vilken fin text! Ja, så borde livet vara=) En skön balans.
2010-12-29

  Ninananonia VIP
Ja vilka minnen. Härlig känsla från när man var liten.Men de finns om man letar :)
2010-12-18

  karenina VIP
den här fick mig verkligen att le, vilken härlig liten vardagsfilosofering du har knåpat ihop här :)

ps. och när jag funderar lite så slår tanken mig att det verkar som om de där linbanorna försvunnit också.. på tok för mkt plastleksaker nu förtiden ;-)
2010-12-17

    ej medlem längre
Stark metafor för balans!
Gillar att den sätter hela sinnet i rörelse.
2010-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar