Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stroke.

och han såg uppgivet
på mig och tappade greppet
:jag vet inte hur man gör längre
hur man håller sig kvar här, sa han
och föll isär

Och jag blir stum
jag vet inte heller hur man fortsätter
efter förlusten

och jag behöver
och måste
skriva ur mig
sorgen
för att hitta tillbaka
för att veta hur man
börjar om

hur man låter den gå förbi
utan att fullständigt rasera




Fri vers av Матрёшa
Läst 536 gånger
Publicerad 2010-12-16 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Матрёшa
Матрёшa