Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världens och livets tyg

 

Världen är liten

att vi möts just här

tänk att vi är på väg

mot olika mål

och

våra vägar korsas

just här

med svallvågor åt alla väderstreck

av livsförändrande konsekvenser

mer eller mindre överblickbara

ofta är vi knappt medvetna

om detta vävande av möten

där resultatet är tyget

vi klär världen i

som vi klär tiden i

som vi älskar och hatar i




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-17 12:52



Bookmark and Share


  doraedsäng
När jag läser dina texter blir jag fast besluten att suta skriva själv. Bra!
2010-12-18

  Kim VIP
Ja men visst! Denna borde jag ha skrivit som har vävt i bl a en teknik som heter Mötas o skiljas. En trasmatta.... i mönster.
2010-12-18

  Smokin Pete
It's a Flow.
You are on the Spot there.
2010-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström