Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinter

den stora lättnaden rullar in
Bore bjuder praktfull befrielse
hönor, tvillingar och Batman
flyr ej flyktigt
utan bergfast stilla
ej till sköna sprickor
utan arabiskt, reflexlöst
och ja! det är sant!
de glömmer, nej kanske till och med
räds röd saft




Fri vers av objekt3
Läst 364 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-17 14:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Teateraktig inledning på ett bra sätt. Ett stort plus.
2019-07-14

  Staffan Nilsson
Oj!
Mycket fint!
2017-12-17

  TrollTörnTrappan VIP
När tentorna är färdigskrivna glider man in i julöknens kusliga lugn...?
2010-12-18
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3