Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är..

Hej
Tänkte säga vem jag är

Jag är hon som får dig att falla
Förälska dig djupt

Jag är hon som sårar
Ser på när du blöder

Jag är hon som gråter
Just för att jag sårat

Jag är hon som har föräldrar
som ger henne julklappar för
tiotusentals kronor för att tårarna
ska sluta rinna och genera

Jag är hon som inte trivs
med att vara just den jag är




Fri vers av Sophie Jennifer
Läst 565 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-12-17 19:03



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Med sårad verklighetsuppfattning
når dina rader in i ristningarna
som glipar in i varat

tar därför tag i rader som:
"blödande när delar av mig ut i
den avskavda varat

sår gör världen värd att leva i"

fick till det bra där
2010-12-27

  Ninananonia VIP
Berörande visar på självinsikt! :)
2010-12-21

  Larz Gustafsson VIP
Jag skulle falla som en fura. Det är jag helt överygad om.
2010-12-19

    AA VIP
Berörande text. // AA
2010-12-19

  blaite
Men den här är ju så sorglig
2010-12-17

    ej medlem längre
Starkt!!!!
2010-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Sophie Jennifer
Sophie Jennifer