Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har gått vilse i kurragömman

I mitt djupa inre söker jag
ständigt med ögonen på vakt
Jag vet att jag finns där
Någonstans

Har alltid varit duktig på att leka kurragömma
Gömma mig på ställen som ingen trodde fanns

Men när det gäller att hitta mig själv
Är jag lite för duktig
Lite för smart
Och lite för klurig

Jag har sökt överallt,
I min dimmiga själ, i varje mörk vrå
Jag har vridit och vänt, slitit mig själv itu
Men trots att alla sinnen är på helspänn
kan jag inte se, inte känna mig själv


För jag tror att det är i dig
jag gömmer mig




Fri vers av Emmahelatiden
Läst 331 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-17 21:15



Bookmark and Share


  Anna*
Ett suveränt slut! Applåder
2011-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Emmahelatiden