.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.




Bläcket tar aldrig slut

 

 

 

Inspärrad i svarta bokstäver,

ödelägger jag smattrande 

ett ljust och hoppfullt vitt ark igen.

 

Rader av svärta

ut blött på oskuldsfull cellulosa

pigmenterar ett permanent rop på tippex.




Fri vers av Popcorntankar
Läst 443 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-12-17 21:33



Bookmark and Share


  Aisha VIP
..smart och fyndigt...
känns bra!
2010-12-18

  Leia
Vilket verk!
Gillar, mycket.
2010-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar