Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har två versioner men jag vet inte vilken som är bättre


Ordet försvann på vägen

 

översättningen

skapade transformering

av meningarna

som hade betydelse

och slutade främmande

 

-------------

 

översättningen

skapade transformering

ur modersmålet 

till yttran utan mening

och slutade främmande




Fri vers av Jenny Karlsson
Läst 448 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-12-05 15:52



Bookmark and Share


    Marijanna
till yttran utan mening, helt fantastiskt
2005-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Jenny Karlsson
Jenny Karlsson