Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....


svävar

svävar i kall vinterdag

blåser nyfallen snö i nacken

vägen är det ända man ser

vill framåt men ändo inn i värme

kämpar mig till slutet och det är avklarat

frisk luft inn i lungorna och stjälen

somnar som en snövit ängel i mörkt rum

sinnerna får vila sig fria

släpper alla bekymer

för att orka med morgondagens bekymer

tänker ibland att jag vore någon annan stans

fast jag är i livet

Herren ha gett mig ljus

så jag kan se vad jag går i dagen

han är med mig

nu och för alltid




Fri vers av Leoj
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-17 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leoj