Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och jag kommer inte få hångla i jul

DU.
Just du.
DU, Sofia Schöön.
Du är den äckligaste människa jag känner.
Ingen kommer någonsin älska dig.
För inte ens JAG, Sofia Schöön
älskar dig.





Fri vers av zim
Läst 337 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-17 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zim
zim