Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När natten bleknar mot dag

Se:
Assistenten kontrollerar medicinskåpet,
Djävulen putsar sin hatt,
Liemannen tar en sista kopp kaffe innan rusningstid.
Fröken Rosenkvist gungar sakta i den gamla gungstolen, den knarrar tyst -
ser på sina vänner och tänker:
åter en dag går vi till våra sysslor,
åter en dag med ljus,
tro, hopp och kärlek.




Fri vers av vera gade VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-18 06:57

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En brokig skara. Somliga skulle man kanske kunna bjuda in som middagsgäster i Gokväll?
2010-12-18

  Monika A Mirsch VIP
... åter en dag ... med underbar poesi!
2010-12-18

    papillon
Idel gamla vänner - underbar bild!
2010-12-18
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP