Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindpinad

vet det om det är natt eller dag
när det lägger sig
vet det när rötterna rämnar -
att blod

allt andas en sky
strör luft eller jord

allt blandas - 
så ensamt

 




Fri vers (Fri form) av Carola Zettergren
Läst 301 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-12-18 07:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
stora fina mellanrum mellan orden ger dikten en enorm rymd där allas våra tankar om vemod kan få plats... så läser jag och är glad över dina ord. tack!
2010-12-26

  Catharina Edin VIP
Mycket bra.
2010-12-18

  mayhem and order
naw...förbannat fint.
2010-12-18

  Ingela Svenson VIP
skönhet i tanke. griper tag!
2010-12-18

  Anders Perols
Kort, kryptisk, vacker
2010-12-18

  Seglaren
Bra Carola.
vet inte vad jag ska mer säga.
men Applåd
2010-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren