Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för din skull!


ditt sätt

ditt sätt att prata
ditt sätt att se¨
ditt sätt att röra dig
det gör mig galen

jag vill varken höra eller se.
jag ska blunda för dig
och du får mig inte fången igen
jag har tagit klivet ut i friheten
och jag är beredd att stanna
utan dig
utan ditt tjat
utan dina förhastade slutsatser
utan dina misstag
helt utan dig
för du förtär mina vener
det gör ont att känna
den smärtan
jag orkar inte med den
jag orkar inte med dig




Fri vers av håell
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-18 16:48



Bookmark and Share


  Water VIP
Där slog du näven i bordet!
2010-12-18
  > Nästa text
< Föregående

håell
håell