Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julstök och bombrök

Julstök, bombrök,
Julklappar, P-lappar
Fredspristagare, vapendragare
Kärleksrus, Brunnet hus
Dignande julbord, ännu ett folkmord
Kläder till hundar, människan blundar
För svält och våld och vapenstrid
Mitt i denna "julefrid."....




Fri vers av Lotta Eng
Läst 358 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-19 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lotta Eng
Lotta Eng