Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När ångesten håller en gurka fånge.

Vet ni hur mycket ett kylskåp kan surra, leva om, föra oljud ifrån sig? Det plågar mitt sinne, min hörsel, min frid. Vill helst slita fram det, straffa det, dra ur kontakten, dra det i ojämn mak till balkongen. Med oanade krafter häva det över balkongräcket. Det sista jag hör av kylskåpet är ett brak när det når marken där nedanför. Få tyst på det. Tystnad, lugn och ro. Döva oväsendet.


För att sedan upptäcka att frysskåpet låter på samma sätt.




Fri vers av Vampirida
Läst 357 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-19 02:20



Bookmark and Share


  Lady Alassa
mycket värd att läsa
om ett stort problem. alla dessa bruus som stör. Gillar kampen och humorn.
2010-12-19

  Seglaren
DEn var kul. Mitt i eländet.
2010-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Vampirida
Vampirida