Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som i gustaf fröding

stoppljuset blinkar
exakta sekunders
rött grönt, grönt rött
den svarta asfaltens
vita linjer
sitt eget sätt
sin egen doft
deras egna ideal

och bildäck skaver som skägg
mot asfaltens nakna svarta hud





Fri vers av håell
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-19 16:12



Bookmark and Share


  Water VIP
Kan tänka mej Fröding formulera på detta vis om han var i vår tid.
och fast jag inte förstår innehållet så gillar jag
ditt sätt att beskriva.
2010-12-19
  > Nästa text
< Föregående

håell
håell