Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterfolk och vinterfåglar

Ute faller snön vit mot marken/fågeln letar mat i parken/

Inne rinner kaffet svart i strupen/dessförinnan den dagliga supen

Fågeln fortsätter sin jakt på föda/kylan hungern för tillfället döda

Snön fortsätter falla/någon är varm och börjar tralla

Som om vinden har vänt/ett fönster står på glänt

Fågeln kvittrar till av gammalt bröd/någon upptäcker en till i nöd

Vinterfolk och vinterfåglar finner sin ro/ett litet frö har börjat gro




Fri vers av Hubbishelena
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-19 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hubbishelena
Hubbishelena