Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lev din dröm, dröm ditt liv

Du måste ha
märkt dem,
min vän.

Dagarna
som går allt fortare,
så fort att du nästan
slutat drömma.

Dröm igen,
min vän.

Vad äger väl större kraft
än ett drömmande hjärta?

Gensvaret
låter inte vänta på sig,
tro mig!

Bara drömmens
inneboende längtan
syresätter dina celler
och magnetiserar dina kropp.

Snart min vän, är du en virvel
av tilldragande synkroniciteter,
tillfällen och möjligheter.

Dröm igen,
min vän.

 Låt din inre längtan sippra ut
och nära din tillväxt.

Dröm igen,
om så bara

en
endaste

dröm.




Fri vers av Mangal VIP
Läst 669 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2010-12-19 18:54



Bookmark and Share


  Margareta Wersäll
Underbar text, borde sättas till musik. Vaggas in i den. Den tröstar och är alltigenom känsla!
2015-01-14

  Junitvillingen
Drömmar är "a och o" för att hålla sig flytande med nästippen ovanför vattenytan - utan drömmar vore man T-O-M. Applåder till din "braiga" text!!
2011-01-12

  Stjärnöga
Drömmar är liv
föder liv..kärlek..
Underbart vackert
skrivet
2011-01-12

  Qvinn n'Lion
Tack. så uppmuntrande och ack så ont det gör när man slutat eller glömt sina drömmar. Att inte drömma år att irra runt i ett ständigt virrvarr av flöden i nuet och dået. Drömmen för oss fram i tiden. Tack för att du påminde mig om det.
2010-12-25

  Blåbäret
livsfarligt samtidigt
en kraft för överlevnad
helt befriat från timvisare

tackar så för läsningen
2010-12-20

  Elwania
Ja dröm igen
viktigt att minnas
fin dikt med en gåva i orden
2010-12-20

  Regn & Grus
Drömmar ~ livets Champagne!
En mycket behaglig dikt som landar mjukt så här i midvintermörkret, ger sprudlande ny vitalitet åt frusna sinnen & glömda drömmar..
2010-12-20

    ej medlem längre
Vackert.
Tack.
2010-12-20

  Anna*
Oj, så fint! Vi får hålla drömmen levande!
2010-12-20

  Ninananonia VIP
Så vackert och sant det känns!
:)
2010-12-20

  KristinaE
tackar för underbara ord till natten - stänger av och drömmer sant i sömnens vita vagga!
2010-12-20

  walborg
Texten gör gott - lyfter från stressen och lugnar.
2010-12-19

  Tillbringaren VIP
Fin!
2010-12-19

  Blodros
Vackert så....

..om det som glöms bort i vardagen.

Gillar!!
2010-12-19

  karenina VIP
våga hålla drömmarna vid liv, bra!
2010-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Mangal
Mangal VIP