Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fönster


Fönster
är
bara bra
för
en enda
sak,
att hoppa ut ur dom




Fri vers av Viking Holmström
Läst 373 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-19 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Viking Holmström