Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snöängel



en liten ängel landade i snön
lämnade vackra avtryck
visade dig kärlek
för att sedan vända om
meningen med mötet
upptäcks i tö
din sommarängel
är på väg
vackrare än du minns henne




Fri vers av mariasan
Läst 454 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-12-19 21:43



Bookmark and Share


  Piann VIP
Så fint skildrat.
2010-12-20

  poetlinan
Så väldigt fint skrivet :) Bokmärker!
2010-12-20

  aol
underbart
2010-12-19

  Maiah VIP
underbart vackert diktat....
2010-12-19
  > Nästa text
< Föregående

mariasan
mariasan