Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara glitter

 

och snön glittrar

lägger sig som i en saga

ändå sitter jag här

helt ensam

men du är ingen saga

och allt jag önskar

är att ha dig här




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-01-10 17:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
talar till mig
2011-01-12

  Anna*
Å, så fint, kärkeksfullt med längtan!
2011-01-12

  Anya VIP
Fint och ömt!
2011-01-12

  Mr Lindemann VIP
Jag tillbringar nu tiden framför datorn....läser ditt alster....och inser att jag bragdes att bringa en tillbringare med öl i för att avnjuta den efter läsningen
2011-01-10

  karenina VIP
ja, alldeles just så
2011-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP