Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är unik

när andra går upp går du ner
alla gläds åt livet
men du vill inte ha något mer
du bär på en bomb som aldrig sprängs
kudden blir blöt av tårar när du går till sängs
idag skrev du i din dagbok
om blickar kunde döda då vore jag död
alla hatar dig
till och med du själv
men håll ut du är speciell
även de som hatar dig gråter varje kväll

du är unik och du är jävligt bra
kom ihåg att jorden älskar dig
håll ut ett tag
snart står du högst där uppe
och skrattar tillbaka

varje sandkorn i sahara är en egen individ
precis som du
varje moln på himlen är den andra inte lik
precis som du
de säger att du alltid ska vara dig själv
men det är svårt när spegeln är diffus
du ber för ett regn
som sköljer bort alla problem
när klockan slutat gått
när dina ben slutat stått
när alla leenden är borta
och solens timmar är korta

men någon skrek i din dröm
du är unik och du är jävligt bra
kom ihåg att jorden älskar dig
håll ut ett tag
snart står du högst där uppe
och skrattar tillbaka




Fri vers av Martin Eld
Läst 657 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-19 23:28



Bookmark and Share


  Filosofen2
Mycket tänkvärd
2010-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Martin Eld