Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla, mitt hjärta.

Stilla, mitt hjärta.
Du skall vara giftet som vilar i mina ådror.
Mina drömmar vilar i ditt blod.

Adrenalinet som får mitt himlavalv att snurra.
En blick får min puls att rusa längst vintergatans gång.

Du är skymningen vid dagens slut,
stjärnorna som värmer himlen under nattens timmar.

Du är kristallerna som faller ifrån skyn,
glittret i mina nedfrysta andetag.




Fri vers av dreamsinpink
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-19 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dreamsinpink
dreamsinpink