Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst - jag tänker ~ en betraktelse vid julbordet

 

Jag är inte skakad

bara rörd

och när jag tänker

andas jag inte

förrän jag måste

och

jag äter bara

när jag är hungrig

när jag är hungrig

blir jag törstig

och då dricker jag

tills

jag är mätt, fullproppad, stum

knäpp en nöt jag är knäpp

min hjärna är som en valnöt

och klappar klappar klappar

snart ihop

under granen

under grenen

undervärk

ont

 




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-20 01:04



Bookmark and Share


  stenhur VIP
Uttänkt inkänt eller tvärtom?
2010-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström