Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri vers av Iréne S Räisänen VIP
Läst 1219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-20 08:05



Bookmark and Share

  Svartsilver
mycket vacker dikt.

"vitt är vitt är vitt är vitt
– mitt i snöflingan
balanserar jag "
det stycket bara älskar jag.
2010-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Iréne S Räisänen
Iréne S Räisänen VIP