Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren har kommit!

 

 

Våren har kommit

någonstans på jorden

och

det är dit jag vill

nu

för snön står mig upp i halsen

och

det är för kallt

för mina

tår

 




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-20 19:53



Bookmark and Share


  stenhur VIP
Ja nu är det sommar på södra halvklotet men när vi har sommar och dom vinter så fryser dom värre än vi för dom är inte lika bra rustade för kyla.Så härda ut - i morgon vänder det!
2010-12-21

  doraedsäng
Just det, fötterna känns som kalla fiskar.
2010-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström