Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har hittat på ett namn på dessa... T.A.W.P.A. = A person Who Talks Alot Without Paying Attention. Jag känner några... :-)




Teflonmänniskor - finns dom?

 

Det finns människor

som pratar

men inte lyssnar

som verkar engagerade

men inte i oss

som om de var behandlade med Teflon

och deras ytliga nonchalanta sätt

är som att steka utan fett

och därför

bör man behandla dem som sådana

och helt enkelt bara skölja bort dem

under rinnande hett vatten

 




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 591 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-21 00:24



Bookmark and Share


  doraedsäng
Låter som en bra idé!
2010-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström