Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är beroende av vit choklad

 

 

Jag erkänner

att jag är beroende

av vit choklad

har alltid varit

och

vill inte sluta

vilket är första förutsättningen

i alla 12-stegsprogram

den är inte nyttig som 70-procentig mörk choklad

men den håller mig i ett lyckligt tillstånd

så länge den smälter i min mun

och

vit choklad är säkert istället för

något annat mer väsentligt som kanske

saknas i mitt liv

(typ kärleksrelation) 

men

den sitter fint

som läget nu är

där jag saknar någon

som vill vara min

medberoende




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 359 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-21 00:49



Bookmark and Share


  doraedsäng
Jag gillar inte vit choklad.
Jag är däremot beroende av lakrits
2010-12-22

  Kim VIP
Hmmm, har du testat vit choklad och rödvin? Mums fillibabba.
2010-12-22

  Jocy Joyless
vit choklad är guds gåva :)
2010-12-21

  Jocy Joyless
vit choklad är guds gåva :)
2010-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström