Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min sanning dock... åtminstone den sanning jag har just nu...<br>


Kort om sanning (1)

Dold är

sanningen

obekväm.

 

Den rister

 i kroppen

och

vrider sig

av och an.

 

Den söker inte

försvara sig

utan bara

frigöra sig själv.

 

Den vill inget ont,

bara få växa fritt

och sprida sitt

sanningsljus.

 

Vad är sanningen

om den får leva?

 

Den är allt som

strävar fritt

av egen vilja

och allt som vill

se sig själv

och andra

växa

mot

nya mål.




Fri vers av Mangal VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-21 12:35



Bookmark and Share


    Urme
Sanning! vad är sanning?
2010-12-21

    ej medlem längre
Snyggt, gillar speciellt
"Den vill inget ont,
bara få växa fritt
och sprida sitt sanningsljus"
2010-12-21

  Ninananonia VIP
Ja det är sannerligen sant! :)
2010-12-21

  Bjarne Nordbö
Snyggsant.
2010-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Mangal
Mangal VIP