Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt sinnena beröra

Låt sinnena beröra
Du- som ännu är i stånd till att höra
en bristande sång med en dyster jargong
men som ändå kan fängsla ett öra.

Relation mellan kyla och hetta,
en saga som ej fått berättas.
En skamlig sång om undergång
och dess ton allt för glatta och lätta.

Om dig- som ännu strider
mot okänd gryning du rider.
Men jag vet hur det är
med en ängslans misär
och att ett fåtal tycks se hur du lider.

Så låt sinnena beröra
både dig och ditt känsliga öra,
För din enda vän dig värma skall
men i stundom ditt ord förstöra.




Fri vers av Slagord
Läst 360 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-21 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Slagord
Slagord